Планинското във Варна ще носи името на Тодор Славов

Организираният от АСК „ФЛАТ-АУТ“ трети кръг от националния шампионат по планинско изкачване (9-10 септември) ще носи името „Тодор Славов“. Това стана ясно след официална публикация във Facebook страницата на събитието, както и от уебсайтът на надпреварата.

Трасето, по което ще се проведе надпреварата, е повече от познатото „Аладжа Манастир“, което през годините също е приемало планинския шампионат на България.

Състезателният уикенд започва на 9-ти септември, седмица след рали „България“, с официална церемония по откриването от 12:00 часа пред хотел „Адмирал“ в к.к. Златни пясъци, а по-късно, от 14:00 часа, стартират и трите тренировъчни манша. В неделя трите състезателни манша ще започнат от 10:30 часа.

Освен стандартните събития и дейности около едно състезание, организаторите от АСК „ФЛАТ-АУТ“ са подготвили фен зона на легендарното „т-образно“ кръстовище, както и телевизионен екран, на който ще се излъчва живо предаване от почти цялото трасе, подсигурено от Pitlane.tv. Това живо предаване също ще бъде налично и в социалните мрежи, както и в YouTube канала на Pitlane.tv.

Повече информация можете да намерите на официалните страници на надпреварата:

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3300 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]