World RX със своя собствена платена стрийминг услуга

Вчера в официално съобщение до медиите новия промоутър на световния рали крос шампионат обяви, че е създал изцяло нова онлайн платформа наречена RX+.

Идеята зад платфомата изключително много наподобява добре познатата WRC All Live, която от няколко години насам се радват феновете на рали спорта. В това разбира се няма нищо случайно, най-вече защото именно промоутъра на WRC (Red Bull GmbH) от този сезон промотира и WorldRX.

Според съобщението ще бъде стриймвано изцяло на живо всяко едно състезание от календара в новата RX+ платформа. Ще бъде предаван на живо всеки един момент от уикенда от квалификационните състезания до големия финал, като заедно с това ще бъдат предавани и всички придружаващи шампионати като RX2e, Euro RX1, Euro RX3 и крос карт серий.

Освен че ще наблюдават всичко случващо по трасетата, феновете на шампионата ще имат достъп и до онбордо кадри с различни ъгли на гледане и детайлни анализи на случващото през уикенда.

Цената на годишния абонамент на RX+ е 39,99 евро, като през сезон 2021 е предвидена отстъпка намалявайки абонамента на 29,99 евро. Може да се закупи и еднократен достъп за конкретно състезание, като за първия кръг в Испания (23-24 юли) цената ще бъде 4,79 евро ако бъдещите потребители използват този промокод (RXPLUS40) в сайта на шампионата (линк).

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 2933 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]