Webcafe.bg ще излъчва на живо рали „Твърдица-Елена”

1077806_691317370883825_1988593705_o

Един от най-големите български интернет портали – webcafe.bg ще излъчи на живо две от отсечките на рали „Твърдица-Елена”, първи кръг от националния рали шампионат.

Така 10-ото юбилейно издание на „Твърдица-Елена” ще стане първото българско състезание, излъчвано едновременно по телевизията и в интернет.

Феновете на моторните спортове ще могат да гледат на webcafe.bg два етапа от състезанието: „Детелината” в събота, 28 юни, който стартира в 19,08 часа и „Елена” в неделя, 29 юни, който стартира в 10,48 ч.

„Радваме се, че голям сайт като webcafe.bg подава ръка на българския автомобилен спорт, тъй като така състезанието ни ще стигне до по-широка аудитория – заяви организаторът на рали „Твърдица-Елена” Злати Златев. – Радвам се, че идеята ни за масирано присъствие на ралито беше подкрепено от компании като Dacia и Dianel, което за нас е важно.

„За преките предавания сме ангажирали за коментатор Георги Иванов, което е гаранция, че зрителите ще получат качествена информация за всичко, което се случва на трасето. Искаме да работим с най-добрите и това е поредната ни крачка в тази посока.”

35 са заявените екипажи за рали „Твърдица-Елена” и открития рали-спринт, който ще се проведе в рамките на състезанието. Официалният старт е утре в 17,30 часа в Твърдица, а след това е и първият етап по улиците на града.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3322 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]