Peugeot Sport: Рали версията на Peugeot 208 е голям комерсиален успех

В официално съобщение до медиите от Peugeot Sport обявиха продажбата на 802-рото шаси на модела 208 (R2 и Rally4) с което отбелязват, че са постигнали голям комерсиален, международен и спортен успех.

„Успехът на този автомобил се крие зад ценностите на нашата клиентска програма, която е в основата на нашата структура – коментира Майел Тил, доректор на Peugeot Sport Racing Shop. – Заедно с това от ключова важност е и ниската цена за километър която нашите клиенти плащат с което им помага да постигат големи резултати с нисък бюджет.

„С Peugeot 208 Rally4 успяхме да прехвърлим вече доказалата се формула, като я надградихме допълнително. Благодарение на добрите параметри на двигателя ЕВ2 ние успяхме да извадим изключително лесно всичко нужно за да покажем неговия потенциал. 208 Rally4 е лесен за управление автмобил, който се нуждае от съвсем малко за да може един пилот да отключи напълно неговия потенциал.“

Според данните на Peugeot Sport техния автомобил Peugeot 208 Rally4 държи 75% от пазарния дял в целия свят, което е добра възможност за промотиране на бранда най-вече в страните от латино америка и средния изток.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3295 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]