M-Sport с нова еволюция на Fiesta R5

AUTO - ERC LETTONIE RALLY 2015

От M-Sport заявиха, че ще направят редица подобрения по Ford Fiesta R5, който е един от най-успешните актуални рали автомобили. Fiesta R5 излезе на пазарът година преди своите преки конкуренти Citroen DS3 R5 и Peugeot 208 T16 R5. Сега обаче нещата се променят коренно, след като до няколко седмици вече ще видим по трасетата изцяло новата и непредвидима Skoda Fabia R5. Малкълм Уилсън знае срещу кого си има работа и взе решение да се възползва от така наречените „жокери“, за да може да се защити при евентуална сериозна атака от страна на Skoda.

Според „Аутоспорт” и „Диариомотор”, предвидените подобрения ще бъдат в колекторите и турбото. От M-Sport ще хомологират тези промени в изцяло избран от тях момент, след като видят реалната скорост на Fabia R5 срещу някой от опитните им пилоти, като Яри Кетома и Каетан Каетанович.

 2015-skoda-fabia-r5-races-into-essen-and-the-rally-world-live-photos_8

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3251 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]