M-Sport представиха своята разцветка за сезон 2016

click3
През новият сезон добре познатата ни разцветка на Fiesta RS WRC претърпя еволюция, но все пак продължава да поддържа класическият си стил. През паузата от M-Sport се окичиха с приза най-красив автомобил, след анкета в уебстраницата на промоутърът на WRC.

clickОсновна промяна през тазгодишният дизайн е изместването на белят цвят върху тавана и запълването на предната част с цвят „Нитро Синьо“ от каталогът на Ford за 2016. Разцветката ще я видим на автомобилите на Мадс Остберг, Ерик Камили и R5-тицата на Елфин Еванс, който за в момента ще вземе участие в Монте и Швеция.

„ Разцветката от 2015, бе много популярна“, обяснява Малкълм Уилсън. „ Затова отборът предложи да не я заменяме с нова, а по-скоро да подновим настоящата. Получи се един доста дързък вид, който отговаря изцяло на нашата кампания за сезон 2016 в световният рали шампионат.

click1Новата разцветка очертава духът на нашето силно техническо партньорство с Ford, което продължава и до днес. През новият сезон ние продължаваме да си партнираме с Michelin,Castrol и нашите високо ценени търговски партньори без които нищо нямаше да е възможно.“

click4

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3251 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]