M-Sport обявиха своите пилоти за сезон 2024

M-Sport Ford World Rally Team днес обявиха своите екипажи за сезон 2024 в WRC. Адриен Формо / Алекс Кориа и Грегоар Мунстер / Люйс Лука са двата екипажа, които ще се състезават с пълни програми зад волана на Ford Puma Rally1 Hybrid.

„Сезон 2024 ще бъде с изцяло нов подход за нас, спрямо това което правихме през последните 12 месеца. Развиването и подпомагането на млади пилоти означава, че през следващата година ще имаме един вълнуващ сезон“, коментира Ричард Миленер.

„Адриен, Алекс, Грегоар и Люйс са страхотни момчета, които са много устремени и мотивирани. Един млад отбор може да създаде една страхотна атмосфера, което да доведе и до добри резултати.“

Двата екипажа ще стартират своята кампания на рали „Монте Карло“,което ще се проведе в дните 28-29 януари.

От M-Sport Ford разкриха, че ще имат нова ливреа на своя автомобил, която ще представят на 12 януари в изложението „Autosport International Show“.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3294 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]