M-Sport извади Формо от рали Нова Зеландия

В пост в социалните мрежи от M-Sport Ford обявиха, че техния пилот Адриен Формо няма да вземе участие в рали „Нова Зеландия“ въпреки вече подадената заявка. Така това ще е втория път в който французина бива „изваден“ от списъка със заявените пилоти през този сезон.

Няколко дни преди старта на рали „Акрополис“ от M-Sport Ford обявиха, че няма да могат да подготвят купе за Формо и той не участва. В съобщението относно Нова Зеландия обаче няма конкретна причина за това решение.

След преосмисляне на целите на Адриен Формо за сезон 2022 M-Sport реши той да не взима участие в рали „Нова Зеландия“. M-Sport продължава да подкрепя Адриен и това решение е взето заедно с него и нашите партьори. M-Sport може да потвърди, че той ще участва в рали „Испания“ зад волана на Puma Hybrid Rally1„, се гласи в съобщението на M-Sport.

Крейг Брийн и Гас Грийнсмит ще участват в рали „Нова Зеландия“, като заедно с тях ще участва модния магнат Лоренцо Бертели.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3251 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]