ERC рали Лиепая с нова дата

AUTO - ERC LETTONIE RALLY 2015

Организаторите на рали „Лиепая” потвърдиха новата дата на състезанието.  Датата на ралито трябваше да бъде променена с оглед, значително топлите условия за едно снежно откриващо ERC шампионата рали. Новите дати са 16-18 Септември, като така от снежно състезанието се превръща в макадамово.

„ Ние сме много доволни от новата дата на рали „Лиепая”. Както и сме благодарни на членовете на рали комисията на ФИА за тяхната помощ”, разясни Жан-Баптист Лей кординатор на шампионата. „ Намирането на свободно място в настоящият календар не бе никак лесно, като трява да не се застъпваме с кръговете от WRC и екипажите да имат достатъчно време за да придвижат оборудването си. След като обявихме новата дата възможно най-рано, ние се надяваме отбори и фенове да успеят да подготвят плановете си за състезателният уикенд.”

Auto - ERC Rally Estonia 2015

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3274 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]