Победа за Ангелов и Гаджев в Дряново, състезанието бе белязано от множество инциденти

Снимка: АСК Мегапорт

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев взеха победата във втория кръг от родният ни рали спринт шампионат рали спринт „Дряново“. Екипажът на АСК „Мегапорт“ без никакви проблеми спечели първото място въпреки завъртането което направиха в последния етап от състезанието. Техния аванс спрямо вторите в генералното класиране и победители в НС2 Христо Парашкевов/Манол Парашкевов (Subaru Impreza) е от над минута и половина.

На трето място завърши екипажът на Антон Титов/Динко Георгиев, които спечелиха в своя клас RC4. Зад тях са Екатерина Стратиева/Георги Аврамов, които се качват на и второто място в RC4. Челната петица се затваря от победителите в НС3 Добрин Борисов/Пламен Иванов (Renault Clio Maxi), следвани от победителите в RC3/N Емил Денев/Тодор Йорданов и Боби Григоров/Виктор Миленков (Mitsubishi Lancer Evo IX).

Челната десетка се затваря от завършилите в клас RC3/N на второ и трето място Георги Кузев/Красимир Мехнаджийски (Honda Civic) и Александър Димитров/Александър Спиров (Ford Fiesta).

За съжаление до финала достигнаха едва 16 екипажа, като голяма част от участниците имаха сериозни проблеми с факцията по трасето. Няколко от тях претърпяха доста тежки инциденти, като за щастие всички са невредими.

Резултатите от надпреварата можете да ги намерите от тук.