Dirt Rally 2.0 с нов ъпдейт носещ името Flat Out Pack

Почти всеки един рали фен следи изключително внимателно новините излизащи свързани с евентуалното продължение на рали шампионатите по света. Междувременно пилотите също си стоят в къщи със сърбящи ги ръце, очаквайки с нетърпение възможността да седнат отново зад волана.

Затова какъв по-добър момент от това да се гмурнем в света на симулаторите от сегашния. Dirt Rally 2.0 продължава да е лидер в рали симовете, превъзхождайки значимо последната 8-ма версия (скоро излиза и 9-та) на официалната игра на световния рали шампионат.

От няколко дни вече е наличен последният ъпдейт на играта носещ името Flat Out Pack. Нововъведението, което е безплатно за закупилите Delux версията или другите два сезона на играта, ни предоставя изцяло нови трасета и два нови рали автомобила.

Автомобилите са легендарното Subaru Impreza S4 Rally от 1998 година и още по-легендарното Subaru Legacy RS. Два иконични автомобила в кариерата на Колин Макрей.

От към отсечките, добавени са чисто новите шотландски етапи от околностите на Перт и Кинрос, като според самите Codemasters, това са най-трудните отсечки в играта до момента.

Освен тези нововъведения създаделите на играта са пресъздали цели 40 сценария от кариерата на Колин през 80-те,90-те и началото на 21-вият век. Искаш да натриеш носа на Томи Макинен, или на Карлос Сайнц от името на Макрей? Сега е момента да го направиш.

Условията в тези сценарии са меко казани брутални принуждавайки играча да стартира и взима етапни победи с тежко пострадал автомобил, или пък да е принуден да кара „с пълна газ“ за да поддържа възможно най-висока средна скорост.

Та ако ви е скучно, определено това е вашата опция за прекарване на следващите дни в къщи. На скоро Оливър Солбер, синът на Петер Солберг, стартира шампионат в Dirt 2.0 в който взеха над 4000 души участие по етапите на рали „Аржентина“. Също в момента се провежда и рали „Азорски Острови“ в което взеха участие Алексей Люкянук и Крис Инграм, но заявките бяха затворени на 21-ви март.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3296 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]