BGRallyHD.com с нови промени в сайтът си

Нов сезон и ново десетилетие, какъв по-добър момент от това да обновим някой аспекти от нашата страница.

Освен променената визия, с която вече разполагаме, имаме и нови секции, както и редица промени свързани със структурата на нашата страница.

Какво ново?

Секция Календар от ляво и инфо страницата за рали Монте-Карло 2020 от дясно

Вече разполагаме със секция календар. В нея можете да видите информация за датите за всички кръгове от WRC, ERC, World RX и националния рали шампионат на България. Заедно с това, всеки един кръг от тези шампионати ще разполага със своя уникална информационна страница в която можете да намерите всичко нужно за да проследите случващото се в даден кръг, или просто да се информирате за най-новите новини покрай него.

В страницата на всяко състезание вие ще можете да видите часовият му график, съобразен с нашата часова зона, информация за това коя българска телевизия ще излъчва определени етапи на живо, карта на етапите, информация за заявките и др. Също така ще можете да видите най-интересните видео клипове свързани със съответната надпревара, както и последните новини свързани с нея.

Рали Монте-Карло
23-25 Януари | ВИЖ
Часови график за рали Монте-Карло и информация за етапите на живо

Друга новост е и броячът в началната ни страница, чрез който вие ще можете да знаете точният момент до старта на следващото рали, както и при кликане върху логото-му да влезете в неговата информационна страница.

Какво да очаквате?

Очаквайте и изцяло отновена секция за видео клипове. В нея освен създаденото от нас съдържание ще можете да следите и гледате най-интересните клипове свързани със световния, европейски и национален рали шампионати.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3250 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]