Шампионското шоу на косъм от провалът.

снимка:ROC

Ежегодното шампионско шоу (Race Of Champions) е на път да бъде провалено заради масовите протести срещу тайландското правителство. На официалният сайт на мероприятието бе написано следното съобщение:

 „ Спортните власти на Тайланд и организаторите на ROC 2013 съобщават че, мероприятието не може да бъде проведено в дните 14-15 Декември, поради политическата нестабилност в Банкок.

Нашите мисли са с тайландският народ в тези тежки времена и се надяваме да се намери мирно решение на проблемите. Шампионското шоу се  провежда от 25 години из целият свят и през тази година работим по-повтарянето на успехът ни от миналата година в Банкок, но в други дати.

Публиката която вече си е закупила билети за тазгодишното издание, трябва да се свържат с фирмата или агентът от който са си закупили билетът за да получат повече информация или за да им бъде възстановена сумата от билетите.“

Ето и част от участниците на тазгодишното издание:Михаел Шумахер, Том Кристенсен, Себастиан Ожие, Джейми Уинкъп, Нарайн Картикеян, Карун Чандок, Феликс Баумгартнер, Сузи Волф, Дейвид Култард, Матияс Екстриом, Фабио Леимер и Мик Духан.

Автомобилите: Audi R8 LMS, VW Scirocco Cup, Ariel Atom Cup, Toyota GT86, ROC car, KTM X-Bow, Euro Nascar.

Видео от 2012:

25 години от Шампионското Шоу

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3250 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]