Хюндай с участие на рали Ди Алба

отменят рали австралия

Вчера от Hyundai Motorsport обаявиха, че ще вземат участие на рали „Ди  Алба“ (1 – 2 август), асфалтово рали кръг от националния рали шампионат на Италия.

Корейският тим ще вземе участие с два броя i20 Coupe WRC, като техни пилоти ще бъдат Ойт Танак и Тиери Ньовил, докато Дани Сордо и Яри Хутунен също ще участват но с i20 R5.

С това си учасите от Hyundai определено ще имат интересни няколко седмици, след като пет дни преди това ще вземат участие в рали „Рим“ (24-25 юли), а след това ще бъдат в Естония, за макадамовото рали „Диртфиш“, което ще се проведе на 7-8 август.

“Искаме да направим нещо, искаме да направим шоу – коментира Андреа Адамо пред английското издание DirtFish. –  Винаги сме добре дошли в рали „Ди Алба“ и за нас определено е интересно да вземем участие след рали „Рим“.“

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 2933 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]