Хюндай Мотор Спорт с официално представяне през Октомври. Водят преговори с Кубица.

снимка:worldcarfans.com

Мишел Нандан потвърди по време на тестовете на Ханинен в Финландия, че ще представят пълният си екип от пилоти в краят на Октомври.
Видимият оптимистичен процес по-развитието на автомобила, впечатли шефовете на корейската компания. Все още отборът няма конкретни екипажи ангажирани за участие в WRC догодина. Макар че правиха тестове с пилотите Юхо Ханинен, Браян Буфие и Крис Аткинсон.

Нандан все още не е решил кой ще седне зад волана на неговият автомобил, но е изявил директно желанието си за Роберт Кубица. Полският пилот все още обмисля предложението, понеже се е центрирал върху евентуално завръщане в кервана на Формула 1. Единственото което ние можем да направим е да изчакаме до Октомври за да разберем фронтовата линия на Хюндай.

Снимка:static.autoexpress.co.uk

 

Hyuda i20 WRC, е автомобил за сериите от Световният Рали Шампионат. Създаден от Хюндай за участието им в сезон 2014. Базиран на автомобила Хюндай i20 и представен на парижкото авто изложение през 2012-та. Дебютът на автомобила е предвиден за Рали Монте Карло през 2014-та. Колата е подготвена от Хюндай Мотор спорт базиран в Франкфурт, Германия.

 

 

 

 

ВИДЕО:


 

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3246 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]