Хейдън Падън с участие в Уелс и Австралия

Хендън Падън и навигаторът му Джон Кенард официално обявиха своята програма от два кръга в WRC. Рали „Уелс“ зад волана на Фиеста R5 и рали „Австралия“ зад волана на WRC автомобила на М-Спорт.

Както знате Падън трябваше да вземе участие на рали „Финландия“, но инцидент повреме на тестовете за легендарното рали с Фиеста WRC, кивито претърпя катастрофа и за съжаление тотализира автомобила с който трябваше да вземе участие.

Това обаче очевидно не спира Падън, който заедно със своите спонсори, успя да си подсигури участието си отново през този сезон.

„ Много се вълнуваме от завръщането ни зад волана – коментира, бившият заводски пилот на Хюндай, Хейдън Падън. – След разочарованието ни във Финландия, нямаше как да оставим нещата във въздуха и заедно с М-Спорт, работихме здраво за да стигнем до няколко решения.

Много благодаря на Хюндай Нова Зеландия, които ме подкрепят през цялото време. Нямам търпение също така да седна зад волана на новата еволюция на Fiesta R5, както и на WRC автомобила.“

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3296 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]