Фенове откриха сезон 2017

DSC_0538

През миналия уикенд редица от най-запалените фенове на автомобилният спорт у нас решиха да направят едно незабравимо събиране.

На това събитие присъстваха хора от цялата страна, като мястото за срещата бе в сливенският балкан. За наша радост (или не) нямаше сняг и ние спокойно достигнахме до заветната хижа. Общият брой на хората заявили желание да присъстват бе от 35 души, като направиха престоят си незабравим и изключително забавен.

Сред феновете разбира се имаше и представители на състезателите в лицето на Екатерина Стратиева, Павлин Русев и Ангел Башкехайов допринасяйки значително към духът на вечерта.

Организатор на това събитие бе фотографът Красимир Славчев, като чрез неговата игра за отгатване на класиранията в кръговете от WRC успя да запали още повече интереса на много хора към рали спорта.

„Идеята за събирането дойде, след като проведохме играта с прогнози за WRC шампионата. Наградата за победителя беше да организира сбирка – коментира Славчев, който също така и спечели през миналия сезон. –  Истинската причина обаче е сплотяването на колектива. Всички сме израснали по етапите и се чувстваме, като едно голямо семейство.

„Във времена в които рали спорта в България се разединява, ние правим точно обратното.“

Победителя в края на сезона по вече стартираната традиция ще трябва да организира отново събитието но в неговият роден край. Лидер след вече два кръга от WRC е Атанас Симеонов, който споделя първото място с Георги „Browning“, следвани от Еди Сивов и Христо Калчев.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3274 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]