Успешно оперираха Георги Гаджев в Пловдив

Днес успешно оперираха Георги Гаджев в пловдивската болница „Пълмед“. Според информацията той ще остане под лекарско наблюдение до понеделник.

„Сърдечни благодарности на д-р Илиан Коев и екипът му от болница “Пълмед” за успешната операция на Георги Гаджев! Сигурен съм, че заслугата за това имате и всички вие, които бяхте с него в тези трудни часове! Той ще остане в интензивно отделение за наблюдение. Моля ви, пишете му от понеделник. Благодаря ви от сърце„, заяви пловдивският пилот Георги Гераджиев, с когото Гаджев стартира своята кариера като навигатор.

Междувременно кампанията за събиране на средства за възстановяването през периода на рехабилитация на Гаджев продължава с пълна сила. Всеки, който може и иска да помогне, може да го направи на:

Банкова сметка: BG 44 UNCR 7630 1075 7491 39
Банка: Уникредит Булбанк
Титуляр: Георги Кръстев Гаджев
Основание: Дарение

Револют: LT 1432 5002 5355 6166 81

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3322 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]