Телийски с най-добро време на тренировките в Благоевград

Настоящия шампион в планинските изкачвания Юлиян Телийски, записа най-добро време след днешните три тренировъчни манша в „Планинско Благоевград“, 2-ри кръг от националния шампионат по планинско изкачване.

Пилота на „Дунев Рейсинг“ постигна най-доброто си време от 1 минута и 57.3 секунди в третия манш. Не далеч обаче е Илия Царски, който постигна с едва 0.3 секунди по-слабо време от съперникът си.

Пламен Камбуров, чийто участие в Благоевград е неговото първо за сезона, записа трето най-добро време с изоставане от 1.2 секунди от Телийски.

Стефан Стоев и неговият Silver Car EF10 е с четвърто време следван от победителя от „Мемориал Валерий Великов“ Христо Манолов. Ивелин Йотков и Стефан Георгиев затварят челната седмица.

Александър Димитров-Пъчката отново бе най-бърз при автомобилите с предно предаване и в клас НС4, следван от Косю Йорданов и Веселин Йотков, който затварят челната десетка.

Пълното класиране от днес можете да видите от тук.

В неделя стартира и същинската надпревара от 11:00 часа.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 2933 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]