Телевизия Max Sport взе правата за излъчване на WRC у нас

Само преди няколко дни стана ясно, че телевизия Max Sport са взели правата за излъчването на световния рали шампионат у нас.

Лично продуцентът на телевизията Иван Петров разкри пред нас, че е сключен тригодишен договор за излъчване, което допълнително затвърждава позицията на Max Sport, като едни от най-насочените към моторните спортове телевизионни канали в родния ефир.

„Сключихме тригодишен договор за излъчване на световния рали шампионат, като така добавяме още един изключително атрактивен шампионат към нашето портфолио от моторни спортове – коментира Петров. – За рали „Монте-Карло“ са предвидени да бъдат излъчени на живо пет специални етапа по Max Sport 2, каналът който ще бъде основен за предаванията от WRC.”

Водещ отново ще бъде добре познатия на всички от предните няколко сезона Георги Иванов, който отново ще разчита на пилоти от родния ни рали шампионат в това да разгадаем заедно стратегията на всички екипажи от WRC и да научим интересни неща от кухнята на любимия ни спорт.

През последните години Max Sport приюти голяма част от топ моторните спортове по света, като Moto GP,Nascar, World RX, Спидуей надпревари и др. Можете да намерите Max Sport в портфолиото на вашият телевизионен оператор и да се абонирате още сега.

Като допълнение в информационната страница за всеки кръг от WRC в нашият сайт, ще можете да видите и етапите предвидени за излъчване по Max Sport.

Научи повече за рали „Монте-Карло“:

Рали Монте-Карло
23-25 Януари | ВИЖ

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3122 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]