Тази вечер световният раликрос се пренася в предаването Top Gear

clickdsvvsdsvd

Тази вечер по BBC 2 ще можем да станем свидетели на един интересен епизод от световно известното автомобилно предаване Top Gear на трасето Лиден Хил. Водещият Джеймс Мей ще седне зад волана на автомобил от категорията суперкар, като Джеръми Кларксън и Ричард Хамънд ще бъдат негови съгледвачи.

Специалното издание с участието на раликрос автомобили, бе снимано на английското трасе преди една година, като към добре познатите ни водещи ще се присъедини и техният американски колега и участник в шампионатът Танер Фауст. Към всичко това в епизодът ще видим и редица пилоти взимащи активно участие в шампионатът.

Предаването има над 350 милиона зрители и се разпространява в над 214 територии, както и в България. Шоуто държи рекордът на Гинес за най-гледаното предаване в света.

10404206_972698392742655_6417085527648571617_n

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3300 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]