С предаване на живо ще бъдат представени екипажите от WRC за сезон 2022

От сезон 2022 световния рали шампионат навлиза в своята хибридна ера. Само след няколко дни за пръв път в историята на любимия ни спорт изцяло хибридни автомобили ще се опитат да доминират световните трасета.

Преди старта на сезона с рали „Монте Карло“ (20-23 януари) промоутъра на шампионата организира официално представяне на отборите и техните автомобили, което ще се проведе на 15-ти януари. Локацията на това събитие е Залцбург в иновативния музей/база носещ името „Хангар 7“. Освен екипажи и медии на място ще бъде и новия президент на ФИА Мохамед Бен Сулейман, чиято спортна кариера основно преминава в рали дисциплината.

На събитието Toyota Gazoo Racing, Hyundai Motorsport и Ford M-Sport WRT ще представят своите разцветки, финализирани дизайни и ще говорят за очакванията си за сезон 2022.

Цялото събитие ще може да се гледа изцяло безплатно в нашата секция рали видео > на живо (линк), както и в социалните профили на шампионата.

Водещи ще бъдат добре познатите ни журналисти Бекс Уилиямс, Джулиян Портър и Кири Блор.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 2933 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]