Ситроен отмениха представянето на C3 WRC

cl-16-097-001

Днес стана ясно че, от Ситроен Рейсинг са отменили официалното представяне на новия C3 WRC насрочено за 22 декември в Абу Даби. Причината за това не е разяснена от страна на екипа на Ив Матон.

От Ситроен ще бъдат последния екип, който ще представи новия автомобил заедно с официалните екипажи.

До края на сезон 2016 бе повече от ясно че, Крис Мийк, Стефан Лефевр и Крейг Брийн ще бъдат пилотите на които ще разчитат шевроните. Въпреки това редица журналисти спрягат причината за това закъснение е породена от евентуалното завръщане на Себастиан Ожие.

От Тойота също промениха своята дата за представяне на отбора, като единствено само Хюндай ще си спазят на думата и ще видим техният екип на 1-ви Декември на писта-та Монца в Милано.

М-Спорт се очаква също съвсем скоро да представят своят отбор и автомобил, като след тях ще са Тойота на 13-ти декември. Екипът на Томи Макинен е резервирал „Зала Финландия“ в Хелзинки.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3274 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]