Силен дебют за Станислав Владимиров и Иномоушън Рейсинг в националния рали шампионат

13009898_10209436193925445_566170300_o

Екипажът на Иномоушън Рейсинг Станислав Владимиров и Чавдар Събев завърши успешно първия кръг от националния рали шампионат за 2016 година – румънското рали „Сибиу“. Въпреки че стартира в своето първо голямо състезание в чужбина, талантливия екипаж показа зряла и стабилна езда, която го изведе до втората позиция в клас RC3 и четвърто място в класирането на автомобилите с един двигателен мост. В общото подреждане сред българските екипажи, взели участие в румънското състезание, Владимиров и Събев финишираха шести.

„Изключително съм доволен от представянето на Станислав и Чавдар – сподели след края на състезанието отборния мениджър на Иномоушън Рейсинг Владимир Гатев. – Въпреки, че стартират за първи път в състезание от такъв ранг в чужбина, те показаха стабилно пилотиране във всички етапи и успяха да постигнат този чудесен резултат за отбора. Изпълниха абсолютно всички задачи, които си бяхме начертали преди състезанието и успехът им е впечатляващ. Двамата пилотират доста по-стара машина от тези на преките си конкуренти, но въпреки това успяваха да им се противопоставят успешно. Благодаря на всички партньори на отбора, които ни подадоха ръка и направиха възможно участието ни в националния рали шампионат.“

Следващото състезание от програмата на Иномоушън Рейсинг е рали „България“, което се завръща във Варна след 14 годишна пауза, в която се провеждаше в по планинските пътища край Боровец. Най-силното българско рали ще се проведе на 27, 28 и 29 май.

„Целите ни остават непроменени – трупане на ценен опит и развиване на потенциала, който притежават Станислав и Чавдар. Ние вярваме в техния талант и възможности, и сме сигурни, че имат нужните качества, за да бъдат един от най-силните български екипажи в следващите няколко сезона“ – завърши Гатев.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3322 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]