Себастиен Ожие спечели шейкдауна в Германия

Себастиен Ожие и Жулиен Инграсия записаха най-добро време в дешния 5.2 километров шейкдаун от рали „Германия“.

Френското дуо направи четири минавания, побеждавайки основните си съперници за победата Ойт Танак и Мартин Ярвеоя с 0.1 секунди, които излязоха само три пъти на трасето. Плътно зад двата екипажа с трето най-добро време е този на Тиери Ньовил/Николас Жилсул, които записаха с 0.2 секунди по-слабо време от екипажа на Тойота в четвъртото си излизане.

Въпреки няколкото инцидента, шейкдауна премина повече от успешна за голяма част от екипажите, които направиха повече от три излизания.

Есапека Лапи и Яне Ферм записаха четвърто най-добро време, идентично с това на Ньовил/Жилсул, пред Дани Сордо/Карлос дел Барио и Крис Мийк/Себ Маршал.

Яри-Мати Латвала/Мика Антила, Тимо Сунинен/Ярмо Летинен и Гъс Грийнсмит/Елиът Едмонсън затварят челната десетка.

Рали „Германия“ стартира днес от 20:08 часът българско време с SS1 SSS St. Wendeler Land.

Можете да следните всичко случващо се от рали „Германия“ в нашата Фейсбук страница. Повече за часовият график и графъкт на излъчването на етапите на живо у нас можете да намерите от тук.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3245 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]