Себастиен Ожие претърпя пътен инцидент при опознаването на рали Полша

По време на опознаването за предстоящото през този уикенд рали „Полша“ местните власти съобщиха, че един от екипажите е претърпял катастрофа с друг автомобил.

Екипажът е бил този на Себастиен Ожие и Венсант Ланде които са се ударили челно с друг автомобил. Втория автомобил е бил шофиран от жена, като до нея е имало и пасажер.

Инцидента се е случил на хълм по макадамов път. Няма яснота какви са причините за инцидента, но са били изпратени два хеликоптера на място. В единия е бил качен Себастиен Ожие а във втория шофьорката на втория автомобил. Според информацията останалите двама души са били откарани до болница с линейка.

Няма яснота какви са травмите причинени от инцидента, но според редица източници медицинските лица се съмняват за травми по гръбнака и гърдите за някои от пострадалите.

От Toyota Gazoo Racing потвърдиха информацията за инцидента, като споделиха в социалните мрежи следното съобщение:

„Себастиен и Венсант претърпяха пътен инцидент по време на опознаването преди рали „Полша“. Двамата са откарани до болница за да им бъдат извършени медицински прегледи. Ще дадем повече информация за случилото се на по-късен етап“.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3322 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]