Себастиен Ожие не изключва възможността да се завърне с пълен сезон

Себастиен Ожие
Снимки: Toyota Gazoo Racing

Според първончалната информация по всичко личи, че Себастиен Ожие най-вероятно ще повтори своята програма от тази година и през сезон 2023. Въпреки това наскоро французина даде интервю за wrc.com в което той не отхвърля завръщането си в WRC с пълен календар. Това донякъде потвърждава витаещите слухове от няколко месеца насам за това, че Ожие иска да се състезава с пълен сезон.

През този сезон Ожие споделяше четвъртия автомобил на Toyota Gazoo Racing с Есапека Лапи, като съвсем наскоро разкри, че ще участва и двата оставащи кръга до края на тази година. Възможна опция за французина е и участие в рали „Монте Карло“ през януари.

Не е сложно взимането на решението за участие в Монте. За останалата част от сезона обаче, ще се наложи да се огледат нещата допълнително. Доволен съм, че от Toyota продължават да ми дават възможността да се състезавам с частична програма, което мисля, че работи добре и за тях„, коментира Ожие.

Относно въпроса за евентуално завръщане с пълен сезон Ожие отговаря: „Няма да кажа, че на 100% няма да се завърна да се състезавам отново (с пълен календар). Обичам моето семейство и синът ми, обичам да прекарвам време с тях.“

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3170 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]