Себастиен Льоб в преговори с M-Sport за участие в WRC

Себастиен Льоб - Sebastien Loeb

Само преди няколко дни излезе информация, че Себастиен Льоб е в преговори с M-Sport за евентуалното му завръщане с частична програма зад волана на Puma Hybrid Rally1. Самата новина идва от самия Малкълм Уилсън, който от своя страна не разкрива детайлите по преговорите.

„В момента говорим и само това мога да ви кажа“, коментира Уилсън в интервю за Dirtfish.

В миналото Малкълм Уилсън винаги е признавал, че би искал да работи с деветкратния световен рали шампион ако има такава възможност. От друга страна самия Себастиен Льоб наскоро също потвърди, че ако Уилсън му се обади най-вероятно ще се сългаси на участие в определени кръгове.

През 2005-та Льоб и Уилсън биват на крачка от това да работят заедно. Дори французина е тествал Focus RS WRC 04 в Къмбрия, но уви сделката така и не се е случила.

В момента Себастиен Льоб е част от отбора на Люис Хамилтън в Extreme E и също така се готови с Prodrive за старта на рали „Дакар“.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3246 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]