Себастиан Льоб се завръща към ралитата

WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 2013 - WRC FRANCE

Макар и еднократно най-големият световен рали шампион за всички времена Себастиан Льоб, ще вземе участие във френското рали „Rallye du Var” (27-30 Ноември), след като приключи шампионатът WTCC (Световен Шампионат за Туристически Автомобили). Негов навигатор ще бъде жена му Северин Льоб.

„Винаги е било хубаво да споделим нашата обща страст рали спортът. Не съм сядал зад воланът на рали автомобил от доста време, но винаги ще си остане моята истинска любов. Рали Вар е доста хубаво рали с красиви отсечки в област, която много обожавам.”

За в моментът деветкратният световен рали шампион, е на трета позиция в генералното класиране на световният шампионат за туристически автомобили. Все още не е ясно с какъв автомобил ще вземе участие но подозираме, че ще е неговият личен Citroen DS3 WRC.

Rallye-du-Var-2009_full_diapos_large

 Видео

 

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3274 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]