Себастиан Льоб отхвърли предложение на Томи Макинен

5606_loeb-in-car-2-15_222_896x504

Легендарният световен шампион Себастиан Льоб, на скоро отхвърли отправеното му предложение от Томи Макинен, за работа по разработването на бъдещият автомобил на Toyota  за световният рали шампионат. Според нашите изсточници французинът е заявил твърдо че, ще гони кариера в рали рейд състезанията, както и че ще продължава да бъде в групата на PSA.

Според редица журналисти, предложението на Макинен към Льоб е било отправено преди това на Крис Мийк. Но въпреки това, англичанинът също предпочете да остане в групата на PSA.

Томи Макинен все още няма обявени официални пилоти, но разполага с Мико Хирвонен и Юхо Ханинен за разработването на новата колата.

Опцийте на финландският световен рали шампион са доста малко, след като голяма част от топ пилотите вече разполагат с подписани договори за сезон 2017.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3250 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]