Себастиан Льоб може да вземе още едно участие във WRC през тази година

5606_loeb-in-car-2-15_222_896x504

Според немския портал Rallye-Magazine шефът на Citroen Racing Ив Матон, работи върху сядането на Себастиан Льоб зад волана на Citroen DS3 WRC на рали „Каталуня” (22-25 Октомври). Ние от BGRallyHD, също решихме да проучим въпроса и чисто технически е напълно възможно това да се случи, след като по него време на годината в шампионата на WTCC има голяма (почти месец) пауза, между китайския и тайландския кръгове от шампионата.

Льоб доказа че, все още има какво да покаже зад волана на рали автомобил, особено след представянето си на легендарното рали „Монте-Карло”. Въпреки че, се отказа от ралитата Себастиан направи няколко състезания във Франция с помощта на PH Sport. Ив Матон се е опитал да уговори шампиона да участва дори и в предстоящия кръг в Португалия, но той отказал категорично. След изключителното добро представяне на рали „Аржентина” французите ще разполагат в Португалия с изцяло нов аеродинамичен пакет, което може да се окаже голяма заплаха за M-Sport и Volkswagen.

 

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3300 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]