Роберт Кубица иска да се оперира на ново

4210_France-RK-M-Sport-Kubica-2014_3_896x504

Бъдещето на Роберт Кубица все още не е ясно. Според някой слухове, той ще замени воланът на своята Fiesta с този на DS3. Но едно е сигурно, полякът има желание да се оперира отново за да увеличи възможностите си за движение на своята дясна ръка. Въз основата на резултатите на тази интервенция ще стане ясно, какви са желанията и пътят който ще поеме Кубица през сезон 2015.Реално погледнато полякът няма да вземе участие в първите кръгове на ERC и WRC, които са още в първият месец от годината.

3085_Poland-RK-M-Sport-Kubica-2014_1_896x504

Освен, че се говори за завръщане при Citroen, също се говори за евентуална двойна програма във WRC и WTCC. Друга възможност е и участието в DTM шампионатът имайки в предвид, че Кубица има огромно желание да се завърне във Формула 1 а този шампионат ще тества физическите му възможности на доста близко ниво до това на кралската надпревара.

снимки:wrc.com

 

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3322 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]