Рали шампионата на Португалия може да приключи през януари 2021-ва

Националния рали шампионат на Португалия може да приключи през януари 2021-ва

По подобие на голяма част от националните шампионати в Европа, но не и у нас благодарение на „Федерцията на Камен Михайлов“, от португалската федерация (FPAK) са публикували до медиите редица мерки за запазването на сезон 2020, поради сериозните рестрикции от страна на властите за провеждането на масови мероприятия на територията на страната.

Една от тези мерки е евентуално продължаване на рали шампионата и през месец януари 2021. Като така всички организатори на състезания от календара ще имат повече време да се подготвя на новите неочаквани промени. За сега ако това се случи от FPAK също заявиха, че ще направят всичко възможно за да спазят и новите промени на ФИА влизащи от сезон 2021.

Определено това е една тежка задача, но в тези трудни дни всички организатори и федерации по света се опитват да запазят любимият ни спорт с пълната яснота, че това може да им коства изключително много средства и ресурси.

Националния рали шампионат на Португалия може да приключи през януари 2021-ва

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3296 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]