Рали Троя 30 -2 Юли

Снимки от официалната страница на Рали "България"

Дойде ред и на вече бившият втори кръг от националният ни рали шампионат рали „Троя“. Ще попитате защо бивш? Защото за съжаление броят на заявените екипажи от българска страна не достигна нужните 12 заявки, като така от рали комисията на БФАС обявиха, че състезанието не важи за купата на България.

За радост на балканските фенове екипажите на Пламен Стайков/Давидоне, Стоян Апостолов/Павлина Апостолова, Симеон Симеонов/Йордан Йорданов, Денис Станчовски/Младен Карчев и Виктория Гъркова/Велислава Павлова ще присъстват на надпреварата изправяйки се срещу общо 73 турски екипажа в битката за Троя. Всички топ турски имена ще вземат участие, като единствено и само няма да присъстват Мурат Бостанджъ и Онур Ватансевер, които стриктно спазват своята програма в ERC шампионата.

Турското асфалтово рали е едно от най-атрактивните на южната ни съседка. Общата дължина на състезанието е от 489 километра, като 154 са състезателни разделени на осем специални етапа. Най-дълъг е етапът Омир със своите 28 километра, който ще се кара на два пъти в събота.

Нашият екип ще присъства на надпреварата и ще ви направи свидетели от първо лице на случващото се в турското състезание.

Полезни връзки

Полезни връзки

[maxbutton id=“7″]        [maxbutton id=“8″]

  [maxbutton id=“13″]

RALLY TROIA – Canakkale

FIA European Rally Trophy Balkan Ralli Kupası ve Türkiye Ralli Şampiyonası'na dahil RALLY TROIA 30 Hazıran-02 Temmuz tarihlerinde Çanakkale'de. Detaylı bilgi www.rallytroia.com sitesinde… #tosfed2017 #rallytroia #fiaert #canakkale #truva

Публикувахте от Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü в 16 юни 2017 г.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3322 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]