Рали Спринт Пещера все по-близо до старта

Вчера в официалната страница на АФБ, както и тази на рали спринт „Пещера“ (линк) бе поместена допълнителната информация за първия кръг от родният ни рали спринт шампионат.

Самото състезание ще бъде с дължина от 97,16 километра, като 48,90 км. са състезателни. Традиционно за рали спринт дисциплината отсечките ще са две с по две минавания, което прави общо четири специални етапа.

В събота 17-ти април ще бъде организирана официална стартова церемония от 18:00 ч. на площад „България“ в гр. Пещера. Същинската част от състезанието стартира в неделя от 10:15 ч. с СЕ1 Пещера (12,06 км), следван от СЕ2 Свети Константин (12,07 км). Следобед екипажите ще преминат през същите етапи, като старта на СЕ4 Свети Константин 2 е предвиден за 12:55 ч.

Относно COVID-19 ситуацията у нас, за сега няма вероятност надпреварата да не се проведе дори и без публика по етапите.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 2933 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]