Рали Канарски острови без публика

Местното РЗИ на Канарските Острови е информирало организаторите, че 44-тото рали „Канарски Острови“ ще трябва да се проведе без публика по специалните етапи. Причината за това решение идва отново поради пандамията от COVID-19 и опитите на здравните власти да опазят местното население от сериозен бум.

Заедно с това е забранено присъствието на публика и в тестовете на отборите, които се провеждат в понеделник и вторник тази седмица. От организационният екип молят феновете за тяхното разбиране и най-вече за тяхното съдействие.

Ако напреварата не отговаря на изискванията на канарското РЗИ има голяма вероятност надпреварата да бъде отменена или със съкратена програма.

За органичаването на публиката организаторите ще разчитат на полицията, КАТ и други институции, които ще забраняват достъпа до специалните етапи.

Повече за самата надпревара очаквайте по-късно през тази седмица.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3002 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]