Рали Азорски острови с цели шест етапа на живо.

Сезонът на Европейският рали шампионат е вече в развоят си, след като посети Австрия, Латвия, Гърция и Ирландия, керванът се мести в Португалия на Рали Азорски острови. Отсечките на португалското състезание са напоени с грандиозни битки и славна история. Макар че, ралито ще се проведе на 15-17 Май, вече е потвърдена информацията за директното предаване по Евроспорт на цели шест отсечки.

Рали Азорски острови, винаги е било едно непредвидимо състезание с множество атмосферни обрати, като дъжд и гъста мъгла. От Евроспорт са ангажирали над 50 работника, 10 онборд камери и хеликоптер, за да бъде отразено състезанието на максималното професионално ниво. Отсечките ще могат да се гледат на живо от Евроспорт, официалните сайтове на ERC и RTP Acores.

Как ще се гледат?

През петъчният ден, феновете на европейският шампионат ще могат да гледат две минавания на две отсечки. Така отсечките SS5 и SS9(Feteiras), ще бъдат предавани по официалният сайт на ERC, a SS6 и SS10 (Sete Cidades) ще бъдат предавани по телевизионният канал на Евроспорт. А в събота, ще се предават двете минавания на отсечката Tronqueira по Евроспорт и RTP Acores.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3298 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]