Рали Австралия Ден 3.

Снимка: Интернет

Себастиан Ожие бе непобедим през днешният ден, французина даде най-добрите времена през днешните 6 отсечки, който увеличиха неговата разлика до 45,9сек.

Себастиан стартира днешният ден с разлика от 20 секунди над Хирвонен, но никой не успя да се противопостави на неговият ритъм в отсечките югоизточно от Кофс Харбър.

„Днешното ни представяне бе перфектно, но последната част от ралито ще е трудна, така че трябва да не се разсейваме.”, каза Ожие след като възможността да стане световен шампион още утре е повече от сигурна.

Снимка: Интернет

Днес отсечките бяха доста хлъзгави но това не попречи, през следобедните минавания на Хирвонен да уголеми своята разлика с третия Ньовил на 25,5 секунди. Тиери, не пое излишни рискове, опитвайки се да подобри своите сутрешни времена. Днешната цел на белгиецът бе да бъде в челната тройка.” Днес карахме умно. Опознахме отсечките през първото минаване, понеже са нови за нас, през второто минаване бяхме по-бързи.”

 

 

Крис Миик бе на четвърта позиция когато излезе от трасето през второто минаване през Намбука, правейки седем превъртания през таван. „Влязох в завоя на 2-ра с около 10-тина километра в час, по-бързо от нужната скорост.” Уточни англичанинът. „ Помислих че ще се разминем на косъм, но колата поднесе извън трасето. Почти бяхме спрели, но за съжаление имаше доста стръмна канавка, която слизаше чак до полето.”
Он-борд Крис Миик

Човекът който спечели от отпадането на Миик бе Яри-Мати, който се нарежда на първа позиция между епичната тройна битка с Микелсен и Осберг. Латвала спука задна дясна гума след удър в пръста.

Андреас Микелсен завършва групата от първите пет  пилота през третият ден от ралито на 23,2 секунди от съотборникът си от Фолксваген Яри-Мати.

Крис Миик Снимка:WRC

 

График в българско време:

Ден 4-ти 15.09
SS17 Bucca I (10,89km) 01:51ч.
SS18 Wedding Bells I (22,24km) 02:18ч.
SS19 Shipmans I (29,44km) 05:18ч.
SS20 Bucca II (10,89km) 05:44ч.
SS21 Wedding Bells II (22,24km) 06:11ч.
SS22 Shipmans II (Power Stage) (29,44km) 07:11ч.

Полезни връзки:

Лаиф тайминг 

Стартов списък

Рали Радио 

Видео:


Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3252 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]