Почти 40 R5-тици заявени за Барум Рали Злин

Шестия кръг от европейския рали шампионат на ФИА рали „Барум“ (25-27 Август) разкри своят списък със заявени екипажи. Впечатляващ е факта, че организаторите са съумели да привлекат над 37 екипажа с автомобили от R5 хомологацията на ФИА.

Освен това може да видим в списъка и множество доста конкурентни имена, които ще влязат в сериозна битка за победата. Имената на Каетан Каетанович или европейският рали шампион за 2013 Ян Копецки, както и Бруно Магалаеш, Алексей Люкянук, Бриан Буфие са сред тези които определено ще се борят за победата.

Лидерът в JERC U28 Маритин Гриебел, както и лидерът в JERC U27 Крис Инграм са сред лицата заявили се за участие. Заедно с тях ще участва и Екатерина Стратиева с навигатор Георги Аврамов. Целия списък можете да видите от тук.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3296 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]