Последно сбогом с Мирослав Ангелов във Велико Търново

В официално съобщение от АСК „Мегапорт“ бе обявено, че погребението на Мирослав Ангелов ще се състои на 25.10.2023 г., сряда от 11.00 часа в Гробищен парк Велико Търново.

Четирикратният национален рали шампион на България изгуби живота си миналата събота в инцидент по време на тестове.

Уважаеми Партньори,

С прискърбие Ви уведомяваме, че на 21.10.2023 г. в рали инцидент загина основателят и мажоритарен собственик на МЕГАПОРТ ООД  г-н Мирослав Ангелов. Той ръководи умело фирмата над 30 години и успя да я развие до ниво да е фактор в бранша си не само в България, но и в цяла Европа.

С настоящото писмо също така Ви уверяваме, че всички договори, задължения и поети ангажименти с контрагенти на фирмата ще продължат да се изпълняват.

Погребението ще се състои на 25.10.2023 г., сряда от 11.00 часа в Гробищен парк Велико Търново!

Екипът на МЕГАПОРТ ООД се ангажира да продължи делото му!

Неговият навигатор Георги Гаджев е в стабилно състояние, като последната информация с което разполагаме, е че той ще бъде преместен от болницата в Шумен в Пловдив, където ще продължи неговото възстановяване.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3315 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]