Подготовката на трасето на Писта София тече с пълни сили

Трескава подготовка тече за оправянето на асфалтовата настилка за предстоящия първи кръг от националния шампионат по затворен маршрут „Писта София“(24.09). В пост в социалните мрежи председателя на БФАС Румен Дунев сподели няколко снимки от вече извършените ремонтни дейности по асфалта.

Подготовката за Писта София 2022 тече с пълна сила! Дупката преди изкачването към бул.България е вече в историята!!! Благодарение на съвместната работа на Сточлина Община и БФАС, тя е асфалтирана и гражданите от квартала, както и клиентите на магазините, ще може да шофират автомобилите си безпроблемно„, заяви Дунев в своя спорт.

Според допълнителния правилник на надпреварата срокът за подаване на заявка за участие от страна на състезателите изтича на 21-ви септември в 17:00 ч. Организационния екип е заложил на рисковата, но компактна схема за провеждането на тренировки, квалификация и състезание в един и същи ден. Тренировките и квалификациите стартира от 09:30 ч. до 14:00 ч., когато ще се проведе и церемонията по откриването на надпреварата. В 15:00 ч. стартират и самите надпревари по серий, които и през тази година са „Купа Лада“, „Спорт“, „Туринг“ и „Макси“.

За тазгодишното си издание „Писта София“ се връща на легендарния пътен възел „Бояна“.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 2894 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]