Погребват Крейг Брийн във вторник

craing-breen-крейг-брийн-хюндай-моторспорт

Нищо няма да е нормално през предстоящия уикенд в рали „Хърватска“. Световния рали шампионат изгуби една от най-колоритните и ключови фигури, човек който бе уважаван най-вече заради страстта към рали спорта. Абсолютно всички отбори са решили да почетат паметта на Крейг Брийн, който изгуби живота си по време на подготовката си за асфалтовото рали.

Според Dirtfish през уикенда хора близки до семейството и приятели на Крейг Брийн от цял свят са посетили родния му дом в Уотърфорд. Те също така разкриха, че погребението на 33 годишния пилот ще бъде предавано на живо (тук) утре от 14:55 ч. българско време.

Американското издание заяви, че от Hyundai Motorsport към момента обмислят, дали да вземат участие в рали „Хърватска“. Решението щяло да бъде ясно по-късно днес.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3299 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]