Победа за Ангелов и Гаджев в Дряново, състезанието бе белязано от множество инциденти

Снимка: АСК Мегапорт

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев взеха победата във втория кръг от родният ни рали спринт шампионат рали спринт „Дряново“. Екипажът на АСК „Мегапорт“ без никакви проблеми спечели първото място въпреки завъртането което направиха в последния етап от състезанието. Техния аванс спрямо вторите в генералното класиране и победители в НС2 Христо Парашкевов/Манол Парашкевов (Subaru Impreza) е от над минута и половина.

На трето място завърши екипажът на Антон Титов/Динко Георгиев, които спечелиха в своя клас RC4. Зад тях са Екатерина Стратиева/Георги Аврамов, които се качват на и второто място в RC4. Челната петица се затваря от победителите в НС3 Добрин Борисов/Пламен Иванов (Renault Clio Maxi), следвани от победителите в RC3/N Емил Денев/Тодор Йорданов и Боби Григоров/Виктор Миленков (Mitsubishi Lancer Evo IX).

Челната десетка се затваря от завършилите в клас RC3/N на второ и трето място Георги Кузев/Красимир Мехнаджийски (Honda Civic) и Александър Димитров/Александър Спиров (Ford Fiesta).

За съжаление до финала достигнаха едва 16 екипажа, като голяма част от участниците имаха сериозни проблеми с факцията по трасето. Няколко от тях претърпяха доста тежки инциденти, като за щастие всички са невредими.

Резултатите от надпреварата можете да ги намерите от тук.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3170 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]