Планинско Лясковец с 37 заявени участника

Пламен Камбуров
Снимка: Георги Тодоров мл. LAP.bg

Ден след затварянето на възможността за подаване на заявка за участие организаторите на планинско изкачване „Раховец Лясковец“ (3-4 юли) публикуваха списъка със заявените участници. Общия брой на състезателите е 37, като сред тях за съжаление липсват някой от топ имената взели участие на планинско „Българка“ от преди няколко седмици.

В топ категорията НС1 е заявен само и единствено Пламен Камбуров, който продължава своята кампания в родния планински шампионат зад волана на наетата под наем Skoda Fabia.

Стефан Георгиев, Ивелин Йотков и Ангел Ганев ще вземат участие в НС2, където се очаква да бъде и битката за второто място в генералното общо класиране. В НС3 своите заявки за участие са подали седем състезателя, като сред тях са имената на Косю Йорданов, Ясен Шопов, Динко Иванов и др.

Най-много заявени участници има в НС5 като сред тях са Ивайло Иванов, Калин Кираджиев, Велизар Добрев и не на последно място Вилияна Дякова. Пълния списък можете да видите по-долу.

Програма

3 Юли (Събота)
09:00 Административен и технически преглед пред Община Горна Оряховица
12:00 Официално откриване на състезанието
14:00 Тренировки в три манша
4 Юли (Неделя)
11:00 Старт на състезанието в три манша

Заявени участници

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3253 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]