Писта Бургас с 49 заявени участника и без излъчване на живо

Снимкa: Борис Барболов / LAP.bg

49 е броя на заявените участници за втория кръг от националния шампионат по затворен маршрут „Писта Бургас“ (15-16 октомври).

Най-голям е броя на заявените участици в серия „Туринг“ със 17 подадени заявки. В серия „Спорт“ интересът също е доста голям, като там броя на заявените участици е 16. В серия „Макси“ своята заявка за участие са подали 6 пилота, докато в серия „Лада“ 10.

Малко след като стана ясен списъка със заявените участници от pitlane.tv (виж линк към съобщението) заявиха, че за съжаление няма да излъчат на живо тяхното домашно състезание. Причината зад това е, че за съжаление организатора не е успял да подсигури нужния бюджет и следователно родните фенове остават без живо предаване от родния пистов шампионат за пореден път през този сезон.

Заявени участници писта „Бургас“ 2022

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 2933 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]