Пилоти се събират за благотворителна кауза в Самоков в помощ на малкият Боби

Вчера стана ясно че, редица журналисти и пилоти са поели инициативата за да помогнат на едно малко момче в най-тежката му битка, а именно да се пребори с коварната болест детска церебрална парализа.

Малкият Боби не може да тича на воля с връсниците си, за което родителите му имат за цел да посетят специализираният център за увреждания RIBEM в Турция.

„Усмивка за Боби“, така се казва събитието организирано от един от най-известните фотографи по нашите и чуждестранни трасета Мартин Нацев. Събитието ще се проведе в събота на 12-ти октомври от 10:00 ч в добре познатата на всички рали фенове отсечка между  гр. Самоков и с.Бели Искър, като ще събере цели десет пилота от цялата страна с техните състезателни автомобили.

„Идеята дойде покрай инициативата на Митко Илиев и Пепи Стойчев, след рали „България“ – коментира Нацев. – Замислих се дали ще успея да се справя с нещо подобно, което да е полезно и приятно за всички.

„Най-вече полезно, защото ще се помогне на един малчуган в неговата бита. Приятно, защото ще се съберат хора, които са дали всичко за автомобилният спорт, но все по-малко ги виждаме по трасетата. Предизвикателство да ги събереш на едно място и феновете да оценят събитието подобаващо.“

Нашият приятел Мартин Нацев и хората които му помагат с организацията на събитието, ще имат задачата да подсигурят легендарното трасе за цели 10 състезателни автомобила, които ще бъдат в ролята на рали такси. Таксата от 100 лв за да придружиш имена като Петър Гьошев, Боби Григоров, Костадин Щерев, Иван Георгиев, Георги Янков, Христо Георгиев на дясната седалка е буквално символична с оглед изживяването, което ще можете да получите когато се качите в напълно подготвени рали бегачки от ранга на Mitsubishi Lancer Evo IX, Subaru Impreza и Lancia Delta Integrale.

Мартин Нацев загатна че, освен седемте потвърдени автомобила и пилоти ще видим и още няколко, които ще са изненада. Ние обаче подозираме че, сред тях ще бъдат именно Крум Дончев, Йордан Атанасов, Ясен и Дани Попови, както и техните навигатори.

 Повече за събитието, като и програмата му можете да научите от тук.

Ето как може да подкрепите Боби:
✅Чрез превод към дарителската сметка на Боби в Първа Инвестиционна Банка:
BIC: FINVBGSF
IBAN BG64FINV91501317256064
Титуляр: Божидар Бориславов Бонев
✅ Чрез дарение към платформата HelpKarma: https://helpkarma.com/…/da-pomognem-na-bo…/dashboard/preview
✅Като изпратите SMS с текст DMS BOJI на номер 17 777, или направите дарение чрез някой от другите варианти в сайта на DMS, като кликнете на линка: https://dmsbg.com/11740/dms-boji/
✅ PayPal: [email protected]

Списък на пилотите:

1.Петър Гьошев
2.Костадин Щерев – Субару Импреза
3. Иван Георгиев – Ланчия Делта Интеграле
4. Боби Григоров- Мицубиши ЕВО 9
5. Георги Янков Мицубиши ЕВО 9
6 Христо Георгиев Субару Импреза
7. Иван Георгиев – Ланчия Делта Интеграле (Martini Racing)

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3296 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]