Паоло Андреучи с инновативно приложение за смартфон, стъпка напред за навигаторите

Единадесеткратният национален рали шампиона на Италия Паоло Андреучи заедно с бившата си навигаторка и партньорка Ана Андреуси са създали иновативно безплатно приложение за смартфон наречено AndreucciCoDrive.

Приложението е безплатно, като неговата идея е да задмине добре познатите си конкуренти в рали средите. Освен че, разполага с актуална карта на европейските трасета приложението може да изговаря точно като навигатор предстоящият завой, градусът му на трудност и тн.

Според Андреучи творението му може да се използва и в ежедневно каране, като освен че повишава сигурността на водача на пътя, може да му помогне в по-добро менажиране на разходът на автомобила, както и увеличаване на животът на гумите и спирачките.

AndreucciCoDrive също така се адаптира към индивидуалният стил на шофиране на водача изучавайки неговите навици.

Освен тези възможностти в приложението може да се намери и вградена игра, която окуражава безопастното шофиране по един състезателен начин. Ако успеете да се справите с предизвикателствата на играта можете да спечелите безплатен вход за кръг от WRC, обиколка със самият Андреучи или ваучери за гориво.

За сега приложението е налично на английски, френски, немски, италиански и испански, като се очакват и още езици.

Можете да намерите приложението в Google Play и в ITunes.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3245 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]