От Фолксваген с пореден тест с новата кола в Швеция

Volkswagen Polo R WRC Test

Немският производител все още е една от най-коментираните теми в света на рали спорта. Въпреки че, преди няколко дни заявиха официално че, няма да продължат с програмата си във WRC днес отново бе организирана тестова сесия в Швеция с разработваното шаси за сезон 2017.

Маркус Грьонхолм бе за пореден път нагърбен със задачата, да навърти няколко тестови километра днес. Очаква се и Диетер Депинг, да седне зад волана на колата през следващите дни от теста. Така от Фолксваген спазиха обещанието си че, ще разработят и хомологират колата по план.

Това ни води до мисълта че, е напълно вероятно да видим новото немско оръжие през сезон 2017 в ръцете на частен отбор. По този начин, както бяхме писали преди време, всички погледи са вперени в Насер Ал-Атия, който потвърди че е изпитвал желание да кара едно от настоящите шасита.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3315 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]