От Танак пропуска рали Монца

От Танак обяви, че ще пропусне последния кръг от световния рали шампионат в Монца (18-21 ноември) поради семейни причини.

В кратък пост във Фейсбук естонеца написа следното съобщение:

„За съжаление няма да мога да взема участие в рали „Монца“ поради семейни причини. Това бе трудно решение, но трябваше да бъде взето. Искам да пожелая всичко най-добро на отбора ни в последната битка за титлата, определено има какво да покажат!

На мястото на Танак зад волана на i20 WRC ще седне Темо Сунинен. Финландеца се очакваше да участва в Италия зад волана на i20 N Rally2, след успешното си представяне в Испания. Той ще бъде редом до Дани Сордо и Тиери Ньовил, които определено ще дадат всичко от себе си да спечелят жизненоважни точки в битката за титлата при производителите.

Разликата между Hyundai Motorsport и Toyota Gazoo Racing е от 47 точки в полза на японския тим, който се намира в изключително добра позиция за да спечели и титлата при производителите.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 2933 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]