Отнемат правата за Рали Средна Гора на г-жа Валя Пантелеева.

БФАС взе страна за лошото организиране на Рали Средна Гора 2013, с което показват, че макар и късно никой няма да бъде безнаказан.  Пилотите които участваха видимо застанаха зад позицията, че ралито е зле организирано, новото разпределение на отсечките бе пълно с без мислени прави, грешки в пътната книга, лошо разпределение на маршалите и ред други причини. Шампионът за 2013 Димитър Илиев, бе силно разочарован и видимо ядосан.На пресконференция по-време на ралито той заяви, че не му е приятно да участва в това състезание поради лошата организация за която отговаря г-жа Валя Пантелеева и АСК „Интерспийд нова генерация”.

 

Решение на БФАС:

Взема решение поради допуснати сериозни нарушения и пропуски относно сигурността и охраната на рали Средна гора, да се отнеме правото на АСК „Интерспийд нова генерация” и правата на г-жа Валя Панталеева като директор да организира и провежда рали Средна гора за една година. За да бъде проведено рали Средна гора то трябва да покрие критериите за съответствие за провеждане на състезание от националния рали шампионат за 2014г и да бъде организирано от друг АСК член на БФАС.

 

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3274 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]